2009-05-05 150 views
我哥哥好鐘意飲啤酒架, 於是我比個啤酒罐樂怡叫佢畫個啤酒蛋糕, 真係喜出望外, 畫得好似, 真係勁掂 !! d cake 好 soft, 生果又新鮮, 好好味 & 價 $ 又合理 !!上星期我姪女生曰, 佢話要個 3D Pooh Pooh 蛋糕, 我只係比左個 Pooh Pooh 膠公仔佢地, 個蛋糕師父真係整到喎, 仲又靚又似又唔貴添 !!佢地個師父真係好用心去整所有蛋糕. 我日日路經樂怡都會欣賞下佢地 d 蛋糕. 真係乜鬼都整到架, 比 100 個 " 叻 " 你呀 !!黎緊 7 月我囝囝話要個 3D 巴士蛋糕喎, 唔知佢地又整唔整到呢 ???

Type of Meal
Other