2014-07-06 2525 views
終於等到啦!一路都想來呢間野試下,但係聽講要等成兩個幾鐘. 所以同frd決定先羅飛, 然後先去做gym, 跟住先去等位. 點知第一次去都係失敗左, 去到ga 時侯已經過左飛.(相差都係兩個鐘到)今次終於成功左,但係兩個鐘之後去到,仲要再等多兩個鐘先有得食.雖然成九點半先坐底,但係都依然叫左個藍山咖啡來試下,十分唔錯,個杯又好特別!個frd就叫左個熱鮮果茶試,超多生果係入面,當然個茶包依然係熟悉ga lipton 茶包!野食方面,我地叫左"燻鴨羅蔓沙拉佐香橙","燻牛肉三文治" 同 "原味鬆餅".個"燻鴨羅蔓沙拉佐香橙" di 鴨胸都幾大件亦好好食, 不過唔知點解會"局部地區性"好咸!!整體來講, di 野食都唔錯, 又好鬼多. 雖然我地已經係當晚餐食, 但最後都係要打包!!
終於等到啦!
Waiting Time
240 Minutes (Dine In)