2018-10-14 201 views
身邊食個呢間野的朋友都劣評如潮,例如3.6牛乳炒蛋熟到變咗奄列,餐牌圖片係吉列豬扒飯,嚟到變咗普通豬扒飯。我一向都係自己未食過,總要給他一個機會才評論他。今日諗住去試試佢早餐做成點,去到見到已經要攞飛等位,咁咪跟隊攞飛。(著火位就嚟)入到去櫃檯,同咗兩三個伙記(包括收銀)講兩位攞飛,先至發現原來自己隱咗形,d人望一望你就調頭行咗去。收銀比飛果個仲好笑,唔望你,同另外一個伙記講野,我仲以為佢聽唔到,但忽然佢又唔望你咁講一句『幾多位』。講完兩位佢又無反應繼續同其他人講野,飛又唔寫,未食早餐就一肚氣,仲叫人點幫襯你。
2018-10-14
Type of Meal