2017-03-15 455 views
有次見新開,又鐘意食牛雜,所以入去試下,香港唔係間間牛雜粉麵都好食,好食果幾間服務態度奇差,就算幾好食我係唔會令自己食得唔開心仲要比錢食!尼間牛雜真心講好味,一碗係好足料,就算話要多蔥,真係會另外比多,某些牛雜湯粉店你要求話要多蔥係等同於求人甘!除左牛雜,尼度有小菜食,有豬紅,有滷水鵝果d野食,滷水豆腐好滑,價錢唔貴!街坊價!入去食好有人情味,食得好自在!所以我經常同老公去食,伙記老細對任何一個客人都好用心!食物水準真係值得一試!
2017-01-12
  • 鵝片豆腐底,牛雜粉,豬紅
2015-09-15 494 views
是日跟老友喺北角揾食隨便找了這間天香牛什大王食晏是日午餐有5種選擇我穩陣派要豉汁蒸排骨飯$38凍飲+$2排骨醃得夠入味不錯大碟白飯另上店方真的十分慷慨,老友要滷什飯價錢一樣看下去好豐富喎痴件食下先滷什超重口味強烈八角味蓋過所有味道麻麻哋啫~凍奶茶又不錯喎有起碼茶香可以接受~
凍奶茶又不錯喎有起碼茶香可以接受~
2015-09-07
$40 (Lunch)