2023-02-24 1305 views
和朋友一起試吓這餐館,叫左炸物沒有來,問服務人員見唔到我地落單,你再落單,一落完連上次無來炸一次過來,服務人員態度差,野食選擇唔多QR落單,食指出面有得提供但係出面唔見⋯未必會再來
2023-02-15 1415 views
看到店名(牛藏)誤會了主角是牛肉,什麼和牛西冷、和牛肉眼,肉質非常硬柴柴,没有牛味,𡁻到牙較軟。最好食是牛舌了。7:30 入座9:30 最后order ,不過目的是食牛肉的一定會令你大大失望。
2023-02-10 1231 views
好差,無味的食物真的無味,服務態度更差, 當檯面放滿食物,職員告訴我們不能再叫,要暫停,網上看到知道9:30pm last order 上網睇都知,但真的不知道連雪櫃飲品都不能取,10點準時講下真心差,差,差。
🐂🐃🥩牛藏@i square無限時燒肉放題$348(+$40星期五至日及假期前夕)「牛藏」以日韓式燒肉作主打,全部牛肉係來自日本佐賀縣晚田黑毛和牛,經由和牛監定專家評為A4級。店內座位私隱度唔錯,不過二人枱有d窄,放食物有難度。西冷、肉眼、牛胸腹、牛舌、牛肋骨等各部位,各款質素高,可以任食,大滿足😍其他肉類只點左骨付雞肉&豚腩片,唔太吸引。海鮮點左海老、帆立貝、鯖魚、多春魚、魷魚,選擇唔盤多,質素亦好一般。天婦羅點左大蝦、蕃薯、冬菇、南瓜、茄子,第一次每款點一件手,賣相好嚇人,第二轉每款兩件少算正常。炸物點左蟹肉薯餅、八爪魚太、免治雞肉棒,正正常常,我同朋友都唔好榴槤,冇叫榴槤波波。另有自助沙律小食&飲品甜品,款式唔太多,擺放賣相差,唔吸引且感覺唔太衛生。不過有提過部份室溫飲品,值得一讚。雖然係冇限時,但2130last order, 1930分入座,等如最多食150分鐘,同限時兩小時d 放題差唔多,而且食物款式較少,以人均$470 黎講,性價比較低
🐂🐃🥩牛藏@i square

無限時燒肉放題$348(+$40星期五至日及假期前夕)

其他肉類只點左骨付雞肉&豚腩片,唔太吸引。

2023-01-09 1778 views
之前幫襯過一次,覺得無限時好吸引,初初以為看錯,要問店員再cfm😆 今次同幾個同事盡情食盡情飲的好去處,是晚大家都因為工作有太多的不滿與苦水,加咗$78/人任飲酒精飲品,好多選擇,紅白酒、梅酒、柚子酒、清酒、燒酌、泡盛,真是好抵,每人兩杯都圍返條數! 肉類也不錯,性價比很高,重點係無限時,不用趕,不用只是低頭掛住食而沒有交流,一定會再來👍👍

2023-01-06
  • 梅酒
  • 氣泡酒
2022-12-29 1592 views
在isquare 看電影,想方便在同一商場找餐廳,見這間門口有午餐牌,非一定要選放題,就試一下他們的午餐。進入後,也想對比一下放題與午餐的選擇。問職員取餐牌看看,職員答:手機下單,我們無餐牌。我scan QR code 後,只見放題內容,但無價錢顯示。這樣的服務,我直接選午餐。先來了鐵板牛肉定食,牛肉靭!鯖魚定食,我第一次享用鯖魚,燒得這樣乾。一般食過的燒鯖魚也會軟滑,仍有魚油份,但⋯⋯這太乾了。炸雞的炸粉太厚雞軟骨⋯請看圖!!又硬連白飯個心都不完全熟透!連小朋友也說唔好再來!🫣可能這餐廳只該選燒烤類當我離開時,讓看到電腦旁就有餐牌😤
這樣的服務,我直接選午餐。
先來了鐵板牛肉定食,牛肉靭!
炸雞的炸粉太厚
雞軟骨⋯請看圖!!又硬
連白飯個心都不完全熟透!
連小朋友也說唔好再來!🫣

可能這餐廳只該選燒烤類

當我離開時,讓看到電腦旁就有餐牌😤
追加:天婦羅秋葵
照燒鯖魚定食
追加:串燒雞軟骨
2022-12-24
$80 (Lunch)
作為燒肉嘅粉絲,定可以唔試下燒肉牛藏嘅和牛放題!好耐之前已經試過佢既放題,今次5人同行,每位$348,仲要做緊買4送1,加埋10%都係四舊鬆d!多款和牛部位,及其他肉類都可以任點!食得和牛又點可以唔飲酒呢,當然唔少得加埋$78酒精放題可以點選嘅酒精類飲品都可以任飲,生啤、紅酒、白酒、Prosecco、清酒一應俱全!送燒肉,正阿!重點冇限時👍🏻👍🏻同友人晚市傾住計慢慢燒,慢慢暢飲,食足4個鍾!高質抵食!
作為燒肉嘅粉絲,定可以唔試下燒肉牛藏嘅和牛放題

多款和牛部位,及其他肉類都可以任點!
食得和牛又點可以唔飲酒呢,當然唔少得加埋$78酒精放題

送燒肉,正阿!

重點冇限時👍🏻👍🏻

同友人晚市傾住計慢慢燒,慢慢暢飲,食足4個鍾!
高質抵食!
2079 views
2022-11-18
  • 晚市和牛燒肉放題
2022-11-23 1418 views
同朋友去燒烤諗起呢間,之前要排長龍現在不用成本貴了,價錢對比之前真的貴了,但水準還可以保持住🫢🫢🫢但是食物品種都有很多我們可以任君選擇😜雪糕又多選擇!!
位於Isquare燒肉牛蔵 晚市燒肉放題仲做緊4人同行1人免費😍 緊係約齊Fd▫️無限時和牛放題 ($348/位)澳洲和牛質素好高 和牛西冷、肉眼、牛肋骨、牛舌片 超多款式👍煎至七成熟 油脂分布平均 個肉味好腍香我同朋友都係屬於邊爐式燒法😂自然食到好暢快🤭 🐷其他肉類一樣出色👍 推介醬汁牛肉 個醬汁味好濃 配返生啤一流店員推介厚殼飼豚 十足韓式烤肉Feel🍻酒鬼可以+$78要埋極上酒精放題款式堅齊全 紅白酒、氣泡酒、清酒、果味酒、生啤 每樣飲一款都包你醉住出門口☺️Movenpick雪糕都係任食🤣 呢個價錢絕對超值🔥

▫️無限時和牛放題 ($348/位)
澳洲和牛質素好高 和牛西冷、肉眼、
牛肋骨、牛舌片 超多款式👍
煎至七成熟 油脂分布平均 個肉味好腍香

🍻酒鬼可以+$78要埋極上酒精放題
Movenpick雪糕都係任食🤣
呢個價錢絕對超值🔥
2022-11-15 1357 views
今日saturday同老婆中午去食放題,之前都去過幾次,但係上網見到食評話質素比之前差咗所以都有心理準備。上到去諗住加$78食A5和牛,不過侍應話今日冇,真係吾知點解。唯有食普通和牛。食完竟然出乎意料比想像好,普通和牛質素吾錯,落單上碟快,不過後期加單叫肉眼但係多數比左西冷,吾知專登定搞錯。燒汁豉油要問侍應攞不是預設,侍應服務不錯不過冇以前咁多年輕人做,中年人做多。價錢$348一位,冇刺身冇洒冇A5和牛,加上movenpick雪糕只限每人一 個,計番比之前貴,不過就彈性多點就自己喜好。

2022-11-12
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$350 (Lunch)
2022-11-15 1029 views
呢間燒肉放題無限時,$348一位。有澳洲和牛、海鮮、炸物、小食、和食、蔬菜類等。自助區出面仲有前菜、飲品、雪糕等。肉類我哋叫咗西冷、肉眼、牛肋骨、牛舌片、雞翼、豚肉等。落完單食物都好快就到。鍾意佢肉品可以一片一片咁叫,唔怕浪費。我鍾意食牛舌、牛肋骨,肉質唔錯,肥瘦均勻。海鮮揀咗蝦、魷魚、帶子。鍾意食海鮮嘅朋友就可以叫多啲。熟食叫咗天婦羅蝦,新鮮炸起,好香脆!蝦又夠大隻,仲有八爪魚丸,真係可以過吓癮。蔬菜類叫咗青椒🫑、矮瓜🍆、甜薯。甜品除咗指自助區嘅雪糕,每人送包一杯movenpick 雪糕。呢個價錢真係幾抵食!

2022-11-13 728 views
餐廳位於尖沙咀,鄰近地鐵站,位於大型商場之內,方便快捷,這間餐廳主打的當然就是日式料理,更是一家和牛專門店。餐廳更是主打任飲,任食性價比極高,最重要的是不限時間,真正做到吃到飽,飲到夠,才離開。餐廳選用的牛肉是澳洲和牛,部位包括西冷,肉眼,牛筋肉,牛舌片和CAB牛肋骨。和牛油脂豐富,澳洲和牛肉質更具口感,肉味更濃。餐廳也提供熟食供應,烏冬,最喜愛就是他的湯底,辣味十足。當然也不會缺少炸物,即叫即炸,香脆可口。最好還有一杯Movenpick雪糕供應,作為飯後甜品絕對美味。如果7:30前離座,更有八折優惠。
如果7:30前離座,更有八折優惠。
2022-11-10 679 views
餐廳位於尖沙咀I square 附近不少日式餐廳,燒肉、火鍋、日式料理、烏冬等等秋意漸涼友人建議吃燒肉,竟然在這邊找到家人均不用$400 的燒肉,在香港可以說是親民價錢優質食材。餐廳提供澳洲和牛任食放題;分別有西冷、肉眼、牛筋肉、牛肋骨、牛舌。記得除了在手機下單外,一定要試試自取的小食、甜品、蔬菜。有壽司選擇,飽腹之選。另外還有中華沙律、螺肉小食。肉眼必點的菜式,肉質嫩口燒至微焦,多汁頗多,點上燒肉汁更惹味。牛肋骨亦是個不錯的選擇,肉味香濃。牛舌一定要煎至香脆狀態,入口會更香口。雞肉腸、雞肉棒、魷魚鬚、帆立貝、蝦、南瓜、冬菇、金菇、豬腩肉等等魷魚鬚外焦肉質彈牙,加上辣椒粉吃更滋味。金菇必定加上牛油煮更是香氣撲鼻,鹽也不用下就很滋味了。雞肉腸爆汁之選,啖啖肉。天婦羅,炸蝦皮脆、南瓜香甜。燒菠蘿亦是必食之選

記得除了在手機下單外,一定要試試自取的小食、甜品、蔬菜。

壽司選擇,飽腹之選。另外還有中華沙律、螺肉小食。

牛肋骨亦是個不錯的選擇,肉味香濃。

牛舌一定要煎至香脆狀態,入口會更香口。

魷魚鬚外焦肉質彈牙,加上辣椒粉吃更滋味。

金菇必定加上牛油煮更是香氣撲鼻,鹽也不用下就很滋味了。

雞肉腸爆汁之選,啖啖肉。

天婦羅,炸蝦皮脆、南瓜香甜。

燒菠蘿亦是必食之選

2022-11-05 835 views
成日經過見到都覺得好吸引!旁邊就係戲院,今日睇完戲好肚餓就決定食下呢間$388加1/一位,任食可以自己拎前菜、野飲、雪糕,野飲仲有分常溫同冰凍嘅任君選擇,幾貼心但要留意返常溫嘅飲品種類品多其他種類嘅野食,例如肉類、小食類就可以直接用we code落單,超方便上餐嘅速度都正常,但建議可以一開始叫左個肉類拼盤先(每枱得一盤架咋!所以個啲肉係好味啲燒到咁上下,個鐵網有啲燶就可以叫店員幫手換網,服務態度唔錯,會提醒唔好咁近先拎走個網肉類睇落同食落都幾新鮮,雞翼仲要整埋單骨,食嘅時候好方便而呢間重點係冇限時,最遲可以食到22:00!如果一大班朋友,或者想搵個地方傾計食野,呢間本人認為係一個十分唔錯嘅選擇
成日經過見到都覺得好吸引!旁邊就係戲院,今日睇完戲好肚餓
就決定食下呢間
$388加1/一位,任食

但要留意返常溫嘅飲品種類品多

肉類睇落同食落都幾新鮮,雞翼仲要整埋單骨,食嘅時候好方便
2022-11-04 622 views
今天想吃燒肉,於是上openrice看一下附近美食,看到這間燒肉牛蔵,位於iSQUARE 7樓,裝潢頗精緻,外牆貌似石頭,呼應了「燒肉」的感覺,而且配上日式吊燈,昏暗的燈光,氣氛十足,座位闊落舒適。本來以為是單點的項目,原來晚間沒有散叫,侍應哥哥說晚上全部放題,也好,可以多試幾款自行下單的食物種類亦很豐富,除了燒肉類,還有海鮮、和食、炸物、蔬菜及小食類燒肉類:和牛油花均衡充滿油香,檸角可自行到自助區取用,配上燒肉一流海蝦、魷魚、八爪魚BB、青口都FRESH吃了那麼多肉類,吃個菜鍋中和一下高湯配上滑豆腐, 還有粉絲、金菇和紹菜&小棠菜,清新之餘立刻減低罪惡感~見到有忌廉薯餅真的超開心,很久沒吃過,放題來說不多地方有,還有榴槤炸彈,兩樣都炸得香脆,不錯~還有必吃的個人認為一定是燒菠蘿,香甜多汁,作為甜品一流~除了QR CODE落單的項目,外面還有其他食物可供選擇:前菜:溫泉蛋沙律、枝豆、中華沙律、螺肉、泡菜、壽司燒物:菇菌類(雞脾菇、金菇、本菇、冬菇)、秋葵、南瓜、菠蘿、青椒、粟米、生雞蛋、茄子、蕃薯仔,有牛油獨立裝&錫紙兜可以弄一個牛油金菇飲品類:除左有雪櫃入面凍飲外,亦有部分罐裝及支裝
,可以多試幾款
海蝦、魷魚、八爪魚BB、青口都FRESH
吃了那麼多肉類,吃個菜鍋中和一下

還有必吃的個人認為一定是燒菠蘿,香甜多汁,作為甜品一流~

除了QR CODE落單的項目,外面還有其他食物可供選擇:
前菜:溫泉蛋沙律、枝豆、中華沙律、螺肉、泡菜、壽司

飲品類:除左有雪櫃入面凍飲外,亦有部分罐裝及支裝嘅常溫飲品,如果想飲熱,都有熱的玄米綠茶可以自行沖泡,很多選擇。

甜品:泡芙、奶凍、朱古力麥提莎、紅豆莎菓子、芒果布丁、迷你小蛋糕,種類頗豐富

最後還有每人可選一個MOVENPICK雪糕、在合桃、士多啤梨和朱古力中我選了朱古力
吃得捧腹而回,帳單每人只需$400有找,非常划算~