收銀太態極差 創榮餐廳小廚 2025-01-08話說比錢埋單,態度極度惡劣,唔明點解,大聲到以為人地聾咁,要儲績分,問多句儲到未,大聲到你好似比人鬧咁,比生意你做仲要比你鬧,真係好過份,我以後都唔會再幫襯,更加見鄰居都唔會再幫襯,一個字講哂,差…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享收銀太態極差 創榮餐廳小廚 https://s.openrice.com/QrbT0Q69P00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
服務員態度極差 炳記牛牛 2007-07-21本身今日同屋企人出街食飯, 家姐話想食焗飯就諗起"牛牛", 但我相信食完今次, 我地都唔會再去食. 一開始大家開開心心, 寫緊餐單圈上自己想食既食物, 之後比個服務員, 一陣間, 服務員放左柸"咖啡", 我跟住同服務員講, 我要既係"奶茶"唔係"咖啡", 佢叫我等一等, 我心諗佢可能好忙, 轉頭幫我換個柸"奶茶", 大約十五分左右, 佢竟然拎番我寫既餐單, 仲話我圈既真係"咖啡"唔係"奶茶". 之後我同佢講"咁我圈錯左我唔飲咖啡, 可唔可以幫我換", 服務員答"唔可以, 你真係咁圈" 再加上佢既態度極差, 仲立即"黑面", 宜家咁既服務態度係唔得架, 就算間餐廳d野食好好食, 價錢好鬼平都好, 咁既服務態度, 已經令到客人唔會再去食, 希望餐廳老闆正視下問題. 我都希望大家食飯都能夠開心, 而唔係"一肚氣"奉勸大家:唔食好過食......…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務員態度極差 炳記牛牛 https://s.openrice.com/QrbT0s90200檢舉 張貼 評分2味道1環境1服務2衛生2抵食