有心机的一碗車仔麵 七木橋車仔麵 2017-11-13昨天同太太行过 見到e間新開車仔麵有雞翼尖買、 於是就去試下, 估唔倒 有驚喜..雞尖 非常野味, 老闆同我講 雞尖通常都好快賣晒 即叫即做 跟住叫左蘿蔔好入味 冬菇用上等花菇 好厚身 好重本 豬手同鳳爪好夠淋 但美中不足是牛腩略為偏瘦 整體都好ok..起碼e間湯底冇味精 5同出面 食完好口渴 可以下次再試...…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享有心机的一碗車仔麵 七木橋車仔麵 https://s.openrice.com/QrbT0r7Ki00檢舉 張貼 評分--味道3環境4服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
只係覺得裝修OK, 食物就普通, 價錢真係貴過中環 嗱喳街 2013-07-29只係覺得裝修OK, 食物就好普通, 價錢真係貴過中環,魚湯底冇鱼味,得個白字, 牛腩同羅白好普通, 本人食3個餸+鱼湯米粉要5拾多元,實在5值, 中環價錢,用材就馬馬....(因每位食客都會期望有好嘅 裝修 就等於有好嘅食物實素..結果失望了)甜品冇試, 應該OK ?????…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享只係覺得裝修OK, 食物就普通, 價錢真係貴過中環 嗱喳街 https://s.openrice.com/QrbT0Za8Z00檢舉 張貼 評分1味道4環境3服務4衛生1抵食用餐日期2013-06-30用餐途徑堂食