服務態度差劣 真‧章魚無雙 2024-08-16今日打算去買啲章魚燒返屋企食,一開始落單店員西口西面話冇八達通都算,一落單嗰陣已經名言話拎走唔洗袋,都冇話要加$1,到取餐嘅時候比個堂食冇蓋嘅盤我,我話我外賣,同我講轉外賣盒要加$1,荒謬至極,明明係店員失誤仲要客人承擔,唔會再幫襯!唔知係咪多人食所以越嚟越寸,幾好食都冇用!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享服務態度差劣 真‧章魚無雙 https://s.openrice.com/QrbT0ikvL00檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務3衛生--抵食用餐途徑外賣自取
完全係比錢買難受 Up a Notch Homemade Pasta & Pizza 2024-04-13本身抱住好大期待去食,點知去到食乜都瘋狂比人𥄫住你幾時食完,由一開始到最尾都係咁提住你幾點要交枱,我地4個女仔嗌左個tasting menu再加兩個主食同三杯野飲,本身諗住未必食得曬就淨係加左一個主食,店員行過嚟同我地講至少每人一個,但係Menu同事前都完全冇提過最低消費,到最後野都未食完就逼住我地上甜品同趕住埋單逼我地走,好差,野食又唔係真係對得住價錢 ,服務態度好差,有live band但完全冇辦法享受住咁食,以後都唔會再嚟!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。6分享完全係比錢買難受 Up a Notch Homemade Pasta & Pizza https://s.openrice.com/QrbT0v8PI00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務2衛生1抵食用餐日期2024-04-12用餐途徑堂食人均消費$350 (晚餐)慶祝紀念生日