伯爵茶bagel 荳子烘焙 2024-02-18伯爵茶bagel表面有茶粉 茶味假 口感一般 冇bagel嘅煙韌 唔值$22。。值得讚嘅係麵包選擇多 購買流程run得好 好快就可以俾錢攞走~可惜味道有改善空間 有機會試下堂食…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享伯爵茶bagel 荳子烘焙 https://s.openrice.com/QrbT0xFHG00檢舉 張貼 評分--味道5環境4服務5衛生--抵食用餐途徑外賣自取
派飛個阿姐 敗筆🥲 牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn 1) 2023-10-24除咗門口阿姐,其他侍應服務態度都超級有禮貌 抵讚!但唔明白coupon問題係好難答?即刻黑面、唔耐煩,我諗呢種服務態度好多人見到都即走。。。。「想問今日可以用storellet coupon?」跟住就即刻唔耐煩 話「淨係可以用鑽石級會員coupon」問係咪淨係今日唔可以用又重複上句後尾先話冇得同88折共用 你直接講咪得🫡🫡呢啲態度 好心同入面啲侍應同事學下嘢😆😅4分唔係俾你的…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享派飛個阿姐 敗筆🥲 牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn 1) https://s.openrice.com/QrbT0dgLD00檢舉 carmantigger 門口個阿姐真係好唔掂!炒得啦!2023-11-17 回覆 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
$88蚊放題~ 潮州鹵漢大飯店 2023-10-24今日生日同男朋友嚟打邊爐 可惜四人先有鴨仔🥹意想不到地食品豐富、位置寬敞$88(不連加一)呢個價錢真係好出色計埋加一同公眾假期就$122~淨係肉都有5種:花雕雞、鯪魚滑、沙嗲牛、肥牛、豚肉 仲有鹵水鵝件 不過冇試到花雕雞好滑😆火鍋寬粉都係最愛 甜品又係超級多 好正 淨係杯裝雪糕都有幾隻牌子 飲品推薦冬瓜茶多冰 因為覺得有啲甜哈哈職員服務態度好、而且一直fill🫡嘢食同服務都唔敷衍!!非常出色啦~值得打個食評讚讚佢😋😋…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享$88蚊放題~ 潮州鹵漢大飯店 https://s.openrice.com/QrbT0xxLD00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
下午茶兩餸米線套餐包嘢飲 $39 魚羊米線 2022-06-20今日遲咗起身,諗住食個米線葵涌人應該都知附近冇咩米線薯粉類嘢食,一出就要出到葵芳/荃灣,最近都係大窩口間譚仔三哥,所以嚟呢間過下米線癮都係唔錯選擇。落單嗌咗薯粉,但應該部機下午茶冇呢個選項,落單個叔叔唔記得幫我轉,不過好彩都啱食,講返比叔叔聽都問返我啱唔啱食,落單嗰陣都好有禮貌,而家仲有得+$6 2隻雞翼,,不過兩餸都夠食就冇嗌到,隔離位啲香草雞翼送到嚟好香聞落唔會太梗香草味。價錢就正常偏少貴,下午茶就抵食。環境舒服闊落,唔會好但有一半係大圓枱,喺繁忙時段就要搭枱啦~食物方面,嗌咗兩餸,腩肉有啲軟骨,片得薄同埋大塊(不過太肚餓冇影到相就開吃👻)肥牛一如既往係有剪開一段段(好少見餐廳係咁做 係咪想方便人食呢 唔太確定),兩樣餸份量都唔少。最特別係有茄湯我嗌咗唔辣,出去食米線薯粉通常得譚仔有得嗌茄湯,所以想食茄湯唔想出到咁遠食譚仔就可以食下呢間。凍奶茶少少偏淡,但嗌少冰真係啱啱好。整體味道不過不失,想過米線癮可以食下。臨走問咗下係咪接上一手做,原來都係同一班人,不過轉咗裝修同名。(fyi:之前叫米痴線)…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享下午茶兩餸米線套餐包嘢飲 $39 魚羊米線 https://s.openrice.com/QrbT0jur300檢舉 魚羊米缐 多謝晒點赞👍鮮茄辣汤底最到少糖、少油、少鹽又有濃湯嘅味道,確實好多食客點贊👍,下次過嚟記得烤番二隻雞翼喎,即烤嘅雞翼原汁原味值得嘗試😁2022-06-24 回覆 張貼 評分3味道5環境5服務5衛生3抵食用餐途徑堂食