超級抵食又好食ADB 一禾 2023-10-21用料高級 蘭王蛋 炸豬 慢煮雞 牛油果 自家製waffle 真係不得了 仲要食到4:30 早餐半價嘢飲 屯門區真係好汁 先$98 不得了 🤤 真心推介大家去試 食咗返唔到轉頭 btw sat sun早少少 因為會買哂😂…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超級抵食又好食ADB 一禾 https://s.openrice.com/QrbT0bPjD00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
成日去食 霸王川莊 2021-08-07今次一行四人 四條女都鐘意食麻辣魚 佢係做得唔錯 重點係佢可以自己揀餸 魚 同辣度 四個人食一碗 仲可以叫多兩三個餸 佢有個肉碎蛋飯 真心屈機 好好食 成日掛住 個甜品一定要叫拔C咩咩咩 超正 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享成日去食 霸王川莊 https://s.openrice.com/QrbT0ASmz00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
Cp值高 牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場) 2021-08-07想食好耐 不過唔想排隊 果然比我打去bk 到就去啦 排咗三個字入埸 嘢食都多款 速度快 門口個哥哥 好好人 比咗個好位我 係卡座 平排坐 2個人好正 嘢飲特別好 d自家茶 好正 非常喜歡 不過未試哂 下次要試埋😍 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Cp值高 牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場) https://s.openrice.com/QrbT09Smz00檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
生日餐 都會自助餐廳 2018-12-22生日同屋企人食 都算係咁 選擇唔算多 但係環境算 ok 乾淨 唔迫 刺身唔多款 但都算新鮮 咁嘅價錢 算係咁 唔好太大期望 不過個雪糕係值回票價有成七八隻味 每個款食一球已經回到本喇 諗唔到食咩可以一試…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享生日餐 都會自助餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0NwGn00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食推介美食Mövenpick ice cream用餐途徑堂食