伏已中 殿糖級 2017-12-11以後唔會再去食,等候時間非常長。等咗大概30-35mins結果佢哋咁係雪櫃拎米糠布丁同焦糖燉蛋出黎,木糠布丁完全冇味仲要硬到好似石頭咁,側面配啲生果又唔新鮮。焦糖燉蛋賣相非常差中間凹咗落去,味道更加差,質感好似牛油咁。完全唔建議大家食,試都唔值得試。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享伏已中 殿糖級 https://s.openrice.com/QrbT0ki8i00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
總體不錯 板燒郎燒肉鐵板放題料理專門店 2016-03-21當日我地book左兩個人11點用餐,入餐廳入面都幾乎滿座,到去第一個感覺就係達地好油膩膩,好似溜冰咁,方便的人邊食邊消耗卡路里。入到去坐低張凳有的高所以比較難坐,叫左刺身,壽司同埋其他燒物。味道大致上都唔錯,最值得推薦就係天婦羅同忌廉薯餅,炸得好脆好香。刺身方面帆立貝都不錯好新鮮,不過三文魚就一般般。個度最大既優點就係款式多,但切記叫個陣唔少少地咁叫,因為份量好大。我叫左個牛柳粒份量多到好似唔洗錢咁,食完完全食唔落其他野。燒物我覺得冇咩特別,不過呢個價錢黎講咁多款式選擇,燒物既質素都唔差,值得推介,好抵食!因為兩個人去食好快就飽左,我本黎唸住食個蒸氣火鍋,但都忍唔住叫投降。甜品飲品款式都多,值得推薦!到最後我地兩個人食都係248埋單,所以如果你夠拆得呢度會係一個好選擇。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享總體不錯 板燒郎燒肉鐵板放題料理專門店 https://s.openrice.com/QrbT0Zmad00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生5抵食推介美食帆立貝刺身用餐日期2016-03-20用餐途徑堂食