朋友介紹,第一次黎 薯仔屋電影餐廳 2019-09-11第一次黎食,經朋友介紹,賣相100分,味道都係100分,份量可以話係2人份量,因為佢個雞扒係可以2個人一齊食(個人覺得),環境都有90分,總括黎講,成餐飯既滿意度我比100分,無懈可擊,極力推薦呢間餐廳…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享朋友介紹,第一次黎 薯仔屋電影餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0GUmr00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食推介美食鐵板雜扒薯蓉$88用餐途徑堂食
窩心食肆 新威餐廳 2019-08-03呢間餐廳係我同我朋友第二次黎食,咁事關今晚我就叫左個奇香雞煲,我朋友叫左個咖哩雞,咁我落完單之後問左佢地既職員個雞煲辣唔辣,佢答我唔辣,咁我都放心啲,點知黎到既時候個雞煲係辣嘅,咁我問返個餐廳職員,佢話個雞煲係辣嘅,咁冇辦法喇,唯有硬食,食到一半個時我真係頂唔順於是叫個職員收左佢,佢都知我食唔到既時候,窩心既時候黎喇,老闆見我食剩好多,就問我要唔要幫我整過另一隻雞煲丫?可能係佢個同事唔清楚,咁窩心既老闆真係好小有,仲要唔收我錢換過個雞煲比我,咁既服務咁既價錢抵比喇,誠意推薦呢間餐廳,啲野係幾好食既,咖哩雞又唔辣👍…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享窩心食肆 新威餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0SKir00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
夜晚邊爐放題 稻香 (藍天海岸) 2019-04-28唔會再黎,錢就收足你,野就叫極都唔黎,夜晚宵夜題,野飲係最基本既都冇服務態度又差,奉勸各位住東涌既朋友仔如果夜晚想打邊爐千奇唔好簡呢間,雪櫃冇野飲不特只,仲要唔凍既,既然貴公司搞得邊爐放題既就唔好咁既態度喇,咁既服務態度擺明想趕客…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享夜晚邊爐放題 稻香 (藍天海岸) https://s.openrice.com/QrbT0BwWp00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐日期2019-04-28等候時間5 分鐘 (堂食)用餐時段宵夜
唔會再黎 港麵子 2019-02-05本來今晚岩岩同朋友睇完場戲諗住睇下有啲咩食,點知見到呢間野好似幾好咁就行左入去食,之後我見到冇咩岩食就叫左碗番茄湯雞翼麵,我朋友就叫左菠蘿炒飯,咁叫之前我問左一次個侍應啲雞翼同面可唔可以分開擺,佢好冇禮貌咁答左我一句冇喎,咁我食完之後諗住再問多次另一位侍應睇下佢地既答案係咪一樣,點知個女侍應就答我應該冇,好喇,咁都冇辦法喇既然佢話冇得分開,咁我既然問佢咁啲雞翼係新鮮咁炸出黎既如果浸落湯到咪林曬,我未講完佢就已經行開左,極度冇禮貌,好喇,到我地食完係度傾緊計,個女侍應就企左係度望住我地,我明白可能人地趕收工,但既然你係一間餐廳,只要未到關門時間,如果個客一分鐘前行入黎你地鋪頭你地係咪都有責任去services佢地呢😠…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享唔會再黎 港麵子 https://s.openrice.com/QrbT0Ib4o00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
唔會再去 火鍋薈 2017-03-27琴晚因爲朋友介紹話呢間野好好食,好多好評,以為唔會出事喇,點知order啲野佢地都好似唔願比你咁,錢又收足你,啲野食又極度難食,個湯更加唔洗講,要個豬骨湯,點知豬骨味就食唔到喇,味精就重到呢,大家想打邊爐既我唔建議黎呢間度食,先唔講樓面喇,諗住去個洗手間姐,成地都係水,又冇人理,都唔知呢間係咩既鋪頭黎,仲有,佢啲冷氣又唔夠,啲態度又差到呢,簡直係貼錢買難受,其實琴晚食完都覺得谷鬼氣。。。。。。。。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享唔會再去 火鍋薈 https://s.openrice.com/QrbT0KGag00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
極力推薦 肥叔叔自家菜 2016-12-07我係第一次去食既,經朋友介紹,但去到之後佢個度啲職員真係好有禮貌,而且佢啲野食都好大份,老闆仲堅持即叫即整既原則,所以極力推薦呢間餐廳希望大家有機會都去呢間餐廳度試下…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享極力推薦 肥叔叔自家菜 https://s.openrice.com/QrbT0mH4f00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐途徑堂食