不會再來 WIRED CAFE 2017-05-17好難食,好咸。明太子意粉好腥。好奇怪。d炸雞都吾知炸過幾多十次。蛋包飯好普通,但算是正常。不過因為是蛋和飯,應該正常也是應該吧。但不好味。窩夫d薯條應該算係最好味。服務態度好差未食完就收人野。d waiter掛住吹水。一開始想問佢囉menu都好無禮貌。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享不會再來 WIRED CAFE https://s.openrice.com/QrbT0deKg00檢舉 張貼 評分1味道3環境1服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
失望,以後不會再來 宮崎日式燒肉店 2017-05-07我記得一年黎食既時候,係幾好味的。一年後,差左好多。當晚本身很想食日式燒肉,最後令我當晚十分失望。主要是肉類岀事,完全無一舊咬得開。除非左牛肉味,其實係完全無味。感覺就只是咬緊一舊好硬好油既食物。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望,以後不會再來 宮崎日式燒肉店 https://s.openrice.com/QrbT0rsqg00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
非常難食 想點就點 2017-04-03當天點了火鍋套餐。包括有7款海鮮,有蟹,蝦,蜆,魚等。另外可點五款食物(點了肥牛和2款肉,蟹柳,蝦鮫,最後煮粥。所有海鮮一d鮮味都沒有,完全吾知自己食緊乜,蜆很多沙。煮完晒,個粥底都係無味。肉類也是沒有味道。肉質又差,咬不開。亦是不知自己食緊乜。最後的粥,佢加左d南瓜,菜埔等一起煮,最後也是沒有味道,唯有自己加豉油。蝦餃算是正常。不知道小菜是否好味。但我對這店非常失望。無論如何,也不會再去!以後都吾會再去!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享非常難食 想點就點 https://s.openrice.com/QrbT0yOsL00檢舉 張貼 評分1味道2環境4服務4衛生1抵食用餐途徑堂食