又抵又多野食 園林閣咖啡室 2009-06-24 6月 19 日是我和老公 結婚 20周年紀念.所以我們一家人 , 媽咪 ,姪女 , 姪孫.....一行十一 人 便 BOOK 了這裡食自助餐 .我都係第一次來這裡食自助餐.因為我上 OPEN RICE 睇過晒尖沙咀的酒店自助餐O既食評 . 覺得這間又平又抵食.所以便來試下^Q^這裡真係好抵食. 75% 折之後計 . 每人都係 $190 左右 . 就食到很多好野 ^Q^海鮮 : 長腳蟹(又大隻 , 又好肉) .生蠔(好肥) , 翡翠螺 , 藍青口 , 凍蝦燒物 : 燒大虾(好大隻) , 燒栗米 ,燒羊扖(好味) , 燒雞翼(好味) 刺身和壽司 : 三文魚 . 八爪魚 . 吞拿魚 . 北寄貝 其他 : 魚翅炖蛋白(好滑)甜品 : 芝士蛋糕 . 栗子蛋糕 . 士多啤梨蛋糕 . Tiramisu . 朱古力蛋糕 . 麵包布甸(全部都好好味)飲品 : 台式刨冰(自已鍾意落任何生果和台式珍珠) , 支裝汽水(可樂 . 忌廉 . 橙汁 . 雪碧 ) , 鮮橙汁 . 蘋果汁 ,西柚汁 , 奶茶 , 咖啡 飲品全部任飲雀巢雪糕細杯裝任食^Q^下次我們一定會再來食 , 因為 d 食物真係好正 . 而且又咁平可以食到 d 貴價食物^Q^…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享又抵又多野食 園林閣咖啡室 https://s.openrice.com/QrbT0CPuU00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生5抵食推介美食長腳 蟹 .生蠔 . 燒大虾用餐日期2009-06-17人均消費$190 (晚餐)慶祝紀念紀念日
服務態度差到死 . 設施又唔夠 . 食物又唔好味 . 下次一定唔會再去 偉記燒烤樂園 2009-04-12今日是我姨甥孫生日.所以就第一次去偉記燒野食因為我們在露天地方燒野食 . 點知燒燒下野食落雨 . 我地問d工作人員有冇雨傘 . 他們話要等 佢地食完飯先拎俾我地 , 但佢地食完飯都無拎俾我地 . d雨便開始越落越大 . 佢地後來先開始拎太陽傘出來俾客人用.但係d太陽傘數目係唔夠個燒烤場咁多人客用o既~o~ 開得咁大間露天燒烤場 . 竟然無咁多太陽傘供應俾客人用之後我地差不多20人只係有3把太陽傘用.都唔知遮得食物 or 遮到人~o~仲係要我地走去好似d難民咁去搶先至拎到3把太陽傘 . 我見有d客都無得拎tim~o~另外D野食就真係麻麻地 . 雖然都幾多野食揀 . 但D味道就唔夠味和唔夠色 . 尤其牛扖.好似燒黎燒去都唔熟咁~O~~O~廁所又無燈黑漆漆 . 又露天. 個頂無野遮 . 我要拎住把傘先去到廁所~O~如果俾我有得揀 . 我下次一定唔會再去偉記燒野食 服務態度差到死 . 設施又唔夠 . 食物又唔好味…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度差到死 . 設施又唔夠 . 食物又唔好味 . 下次一定唔會再去 偉記燒烤樂園 https://s.openrice.com/QrbT0nbKU00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐日期2009-04-12人均消費$88 (晚餐)慶祝紀念生日
好多野食^Q^ 聆渢咖啡廳 2009-04-04 因本人生日.所以朋友請我來黃金海岸食自助餐 而家黃金海岸多左咁多野食^Q^食物有 : 燒牛肉 . 燒大蝦 . 燒羊仔扒 . 燒雞翼 . 燒琵琶鴨 . 燒蟮 . 燒司華力腸 八爪魚 . 三文魚 . 燕窩燉奶 .仲有好多野食.數都數唔晒 ^Q^不過就無生蠔食~O~唔緊要啦!!因為都有咁多野食囉!!!根本食都食唔晒咁多種食物^^…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好多野食^Q^ 聆渢咖啡廳 https://s.openrice.com/QrbT01qqU00檢舉 張貼 評分4味道5環境4服務5衛生5抵食推介美食燕窩燉奶用餐日期2009-03-25人均消費$222.6 (晚餐)慶祝紀念生日
很好的服務態度.環境好^^ 灣景廳 2009-04-04 因本人今日生日.所以就和老公第一次去灣景食自助餐.因之前睇到報紙和上網都有介紹這間自助餐.價錢只係每位$188.仲有生蠔食.所以諗住試下.睇下好唔好食^^今次食物有: 生蠔 . 三文魚 . 八爪魚 . 北寄貝 . 壽司 . 青口 . 翡翠螺 . 燒牛肉 . 燒排骨 印度薄餅 . 疆醋 . 艇仔粥 . 泰式青瓜 . 沙律 . 雪糕 . 西瓜 . 密瓜 . 波蘿 . 芝士蛋糕 朱古力噴泉 . 朱古力蛋糕 . 啫喱 . 仲有好多野食.都數唔晒^^…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享很好的服務態度.環境好^^ 灣景廳 https://s.openrice.com/QrbT014qU00檢舉 張貼 評分4味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食印度薄餅用餐日期2009-03-31人均消費$134.3 (晚餐)慶祝紀念生日
又滑又好味^Q^ 義順鮮奶 2009-04-04 我第一次去義順試食.2個人一次過叫了雙皮奶.疆汁撞奶和燉蛋三樣野食全部要熱的 本人覺得3樣都好食.因味道又唔太甜,味道岩岩好.又夠滑^^我試過雙皮奶和疆汁撞奶兩樣溝起一齊食.好好食架!!!!!^Q^ 如下次我再去澳門.一定會再去食過 ^Q^…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享又滑又好味^Q^ 義順鮮奶 https://s.openrice.com/QrbT1wamU00檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食雙皮奶疆汁撞奶燉蛋用餐日期2009-03-30人均消費$23 (宵夜)
滔滔推介.所以來試食^^ 達榮魚翅湯面 2009-04-03 因睇了澳門全攻略.見到滔滔推介.所以特登去試下. 去到要係門口排隊等位.不過唔係等好耐就有位囉.我們叫了一個魚翅湯麵加底加菜 . 一個魚翅撈麵 .一個炸魚翅球5粒 . 一個魚餅 .一支汽水 .最好食只係得魚翅撈麵 . 而另果三樣都係麻麻好食 . …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享滔滔推介.所以來試食^^ 達榮魚翅湯面 https://s.openrice.com/QrbT1yQMF00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生3抵食推介美食魚翅撈麵用餐日期2009-03-30人均消費$74 (午餐)慶祝紀念生日