之前一晚係賭場入面,見倒有塊牌寫住買一送一,即刻打去book位11點幾到,無人既,個環境唔錯。要1杯杯既水就唔駛錢,開1枝枝既要錢。午餐包頭盤、主菜同甜品首先黎個welcome bread, 1個硬豬切4片, 3條芝士條,芝士條極好食。配牛油同茄醬二選一頭盤1.火雞片竹筍沙律黑松露醬-d cream 好美味,呢個arm女仔食2.回香清湯意大利雲吞-湯熬辣辣,又係好creamy二選一主菜1.大蝦青醬闊條面-好大碟,不過好油,同埋食唔憤d醬,覺得味道怪怪地2.豬肉片薯仔二選一甜品1.紅莓千層蘇焦糖雪糕-雪糕苦苦地,配酸酸甜甜既紅莓醬同脆脆既千層蘇,好正2.芒果布甸-用芒果同熱情果汁整既,味道ok,有一條朱古力條係側面。埋單係$168+10%(已係2人價錢)用中銀卡食一個頭盤+意粉餐,98蚊仲要買一送一,仲抵,不過我唔記得帶。好似係意大利菜湯/凱撒沙律+肉丸意粉/白汁意粉

11點幾到,無人既,個環境唔錯。

要1杯杯既水就唔駛錢,開1枝枝既要錢。

午餐包頭盤、主菜同甜品

配牛油同茄醬

二選一頭盤
2.回香清湯意大利雲吞-湯熬辣辣,又係好creamy

二選一主菜
2.豬肉片薯仔

二選一甜品

埋單係$168+10%(已係2人價錢)

好似係意大利菜湯/凱撒沙律+肉丸意粉/白汁意粉

2010-08-02