2019-07-04 2037 瀏覽
每次去澳門都係肥豬團 有人會覺得去澳門好悶 一年去兩次嘅我依然覺得新鮮 每個食嘅行程都是密密的 早餐衝去食煎炸嘢👏🏻👏🏻wooooot是非一般嘅豬parrrrr薄薄的 激酥脆! 用酥脆泥形容 絕對唔過份 口感超好 勁穩陣咁咬/擺入口 唔會好似平時啲炸粉四圍fly 講少句嘅話真係以為自己食緊厚切薯片 脆得過癮! 最加分係咩啊 係唔油膩 勁乾身 OH MY GAASH!酥脆part仲要有重重嘅胡椒椒鹽味 超惹味的!But leh sad 在豬扒偏乾 好在是lum的不是柴皮!熱奶茶嘅presentation又逼咗我個大鄉里出城樣出泥茶是自己倒的 杯上有茶隔 and 杯中已有一大pat煉奶坐定定被溶化hehe味道:7/10新文記豬扒麵扒蛋麵 MOP$36扒腸麵 MOP$36熱奶茶 MOP$12📍澳門
wooooot是非一般嘅豬parrrrr
酥脆part仲要有重重嘅胡椒椒鹽味 超惹味的!
熱奶茶嘅presentation又逼咗我個大鄉里出城樣出泥

味道:7/10