2019-04-21 544 瀏覽
平時過澳門通常都係去官也街或者大三巴嗰邊食嘢,今次係出發前嘗試經旅行社預訂mgm Cotai 既好鍋下午茶套餐。。。 包六款點心或者小食同埋兩位茗茶。 食之前有上網睇過參考菜單,不過去到發現少咗好多選擇,但冇辦法啦都要照食。。。下午四點鐘左右入到去,人不多。叫咗鹹水角、魚旦粉、小籠包、鍋貼、蝦餃同楊枝甘露⋯⋯每項點心如果散叫的話介乎$45至$80⋯⋯老實如果唔係套餐我一定唔會考慮⋯⋯但係套餐就$200都唔使,計落去真係好平⋯⋯ 講返點心先,最有驚喜就一定係小籠包,皮薄餡靚仲有好多湯汁,一籠得四粒真係唔夠喉⋯⋯其次出色嘅係楊枝甘露,非常足料 有芒果有金柚⋯⋯超抵食⋯⋯而其他食品就正正常常,唔會話難食 希望菜單方面可以多啲選擇,不過都值得一試⋯⋯

但係套餐就$200都唔使,計落去真係好平⋯⋯

希望菜單方面可以多啲選擇,不過都值得一試⋯⋯

2019-04-20