2017-04-24 1515 瀏覽
我地揀左《沙度娜》為第一日既旅程作結,除左因為晚餐係官也街之外,亦因爲我地2個都對呢度既木糠布甸雪糕有思念之情!仲好記得佢係比較早收舖,所以我地一食完Dinner就急急腳衝左黎(食飽都行得咁快,完全係美食既推動力)舖面依舊放左2個凍櫃放滿木糠布甸既,左手面果個係我地既目標,放既係木糠布甸雪糕,右手邊果個就係純正既木糠布甸啦,而我地咁多次黎都係試木糠布甸雪糕果隻,仲要次次都係原味添!(儘管佢有不下12種既味道)可想而知,原味既木糠布甸雪糕係幾咁好味1)原味木糠布甸雪糕 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢杯雪糕口感同味道一流!真係好得嫁味道:充滿雲呢拿既香味同味道,而餅乾碎中和左佢部分甜味,令佢唔會過甜,味道適中,容易入口口感:最得分既地方就係口感啦,啲Cream雪凍成雪糕質地,食落比真正既雪糕更滑更幼細,更容易融係口,基本上一放入口就即溶,加上佢個餅乾碎打到好碎,成粉狀,除左唔會起粒影響雪糕滑滑既口感,更令佢多一種口感點綴添!#忠於原味#忠於自己所選的#專一的我倆#選定了絕不放手#開心既第一日
(食飽都行得咁快,完全係美食既推動力

,而我地咁多次黎都係試木糠布甸雪糕果隻,仲要次次都係原味添
!(儘管佢有不下12種既味道

可想而知,原味既木糠布甸雪糕係幾咁好味
原味木糠布甸雪糕
1)原味木糠布甸雪糕 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️