點解黎到澳門都要食雪糕? 仲要係 gelato? 究竟有咩咁特別? 其實我地係沖住佢個米芝蓮推介而黎!! 咁一定要試下啦!佢位於大三巴附近, 好易搵到架咋! 入到去, 見到好多隻味, 即刻心心眼, 好多味都想試呀!呢間好大方咁比我地試咗幾隻味, 等你試清試楚先決完買邊隻, 唔洗食食下後悔嘛! 我地試咗幾隻味之後就決定咗買豆腐味🍦同香蕉榛子味🍌! 佢啲雪糕都幾幼滑啲味道都好濃郁, 甜得黎又keep 到佢食材嘅味道!另外佢最出名係檸檬車露, 酸酸地幾開胃, 而眼見亦都係最多人叫嘅一款!當我地叫完之後先發覺, 隔離有間賣gelato嘅都係米芝蓮推介架! 試過隻綠茶味都唔錯, 不過啱先食完杯食唔到第二杯喇😭

, 好多味都想試呀!

2017-12-29
外賣自取