2018-12-17 905 瀏覽
🇲🇴#澳門唔賭錢之旅 instagram: foodkiller_dk全澳門排第一既葡撻🍩個味究竟有幾好🙂 係香港既各位一諗起葡撻🍩一定係KFC 🍗 冇辦法 係香港食葡撻既地方少😩好味既就冇☹️ 我地特登去路環果間安德魯食 因為人比較少 唔洗排成半個鐘🤙🏻🤙🏻 不過去到都有十幾個排緊🤷🏻‍♂️冇計 出名-葡撻拿上手 暖既🤤 冇辦法 流量大 肯定係新鮮👍👍 咬落去 外皮好鬆化🤤 入面d蛋 唔會過甜 甜度適中👍 作為飯後甜品一流👍 有機會去澳門 一定要試一試🤙🏻🤙🏻以後唔會食KFC 果d😂分享一個小故事之前係英國都見過葡撻 買一個試下 又硬又太甜又凍☹️ 所有食物去到英國自動變難食🤢-🎈路環市區戴紳禮街1號地下-平均傷害:$10好味值:6/10
分享一個小故事
🎈路環市區戴紳禮街1號地下