2018-01-21 2146 瀏覽
一早已在網上留意到POLI CAFE ,我們四個約了很久,終於可以就到時間一起出來聚下,因為無物特別野想食,LE間野又開左一排都未去食過,就決定去食,我們1點左右去,已經有不少人等位了!鋪面同內里的佈置都十分有心思,應該也花了不少裝修費! 他們等位是派票等位的,可以出去行下再等有位打電話比你再來吃,反正都未齊人,我們拿票出去行了一會接到佢地打來的電話就過返去拿位,我們坐了在樓下。我們四個日,叫了D野食,上菜的速度不算快,但可以接受,始終佢咁多人又系西餐,在蛋糕櫃看到蛋糕的裝飾多是主題小紙牌。個PIZZA 都幾好食 SIZE 應該系10吋 小漢堡都好好食,好多人來食過都話要試下,試左之後又真系幾好食,價錢又不貴!!LE個老虎蝦好新鮮味道不錯D花茶都好足料,可以加水,抵飲!佢地有下午茶套餐,剛好到了15:00就可以點下午茶了個華夫侐餅味道不錯,68蚊仲有杯野飲,抵食!整體的味道我們都覺得不錯,環境也不過,下次可以再來,不過下次要打來BOOK位會好D。我地四個人食左600幾,價錢不是平,但按這里的環境和食物的質素這個價已經是平了,食完野我有點好奇就行左上去樓上看看,原來是有個兒童遊樂設施,上

pizza

個PIZZA 都幾好食
SIZE 應該系10吋

安格斯迷你小漢堡

LE個老虎蝦好新鮮味道不錯
花茶
D花茶都好足料,可以加水,抵飲!

佢地有下午茶套餐,剛好到了15:00就可以點下午茶了
華夫餅
個華夫侐餅味道不錯,68蚊仲有杯野飲,抵食!

食完野我有點好奇就行左上去樓上看看,原來是有個兒童遊樂設施,上面都有坐位食野,如果我有帶小朋友來食野我就覺得LE到的價錢一點都不貴,可以食野又可以比小朋友玩,我問了一下服務員,原來只要過了低消就可以入去玩,不用比錢的,真系又有得食又有得玩的地方,澳門真系少之有少,希望佢地可以KEEP住做下去做得更好啦,我返公司都介紹左比D有小朋友的同事可以帶D小朋友去食同玩。

佢地會員卡有9折的,不過要用小朋友作登記,下次我帶埋我妹妹的小寶寶來玩同埋開返張會員卡。
2018-01-13
pizza