📍 阿曼諾葡國餐廳(澳門)餐廳由葡國人阿曼諾同澳門夫人一齊經營, 主打正宗葡國菜🇵🇹仲拎左好多年米芝蓮🌟開業30年, 好多本地人光顧😋我地果日去到都見好多澳門街坊熟客,老闆同佢地有傾有講🍺餐廳葡式裝修, 老闆同員工都好友善, 食物高質😍😋坐得舒服食得滋味🤤❣️小建議:記得提早預約📞餐廳晚市都幾Full😅Full左基本上唔接walk-in客🚶🏻‍♀️佢地make sure已book枱既客有位同埋可以慢慢坐👍🏻✨ 葡式海鮮飯🦀 $280一上枱熱辣辣, 非常足料既湯飯😍入面有好多海鲜😲有蟹, 大虾,青口,魷魚, 帶子,虾仁等等🤩海鮮湯鮮甜好好飲😋飯同海鮮都充分吸收了海鮮湯既鮮味,好入味👍🏻每一啖都好好食!✨烤八爪魚🐙 $280呢個都幾驚喜😍一條好粗既八爪魚腳🐙烤得好香👍🏻帶點煙韌又爽口彈牙😁唔會有八爪魚筋好難咬🤭肉質鮮甜🤤仲有兩個薯仔🥔同菜心做伴碟✨馬介休🐟$15葡國菜必點小食😆 酥脆既外皮入面係肉鬆既魚肉😋口感特別又好食📍 阿曼諾葡國餐廳 (氹仔舊城區)氹仔舊城區飛能便度街90號地舖
📍 阿曼諾葡國餐廳(澳門)

✨ 葡式海鮮飯🦀 $280

✨烤八爪魚🐙 $280

✨馬介休🐟$15

📍 阿曼諾葡國餐廳 (氹仔舊城區)
氹仔舊城區飛能便度街90號地舖