2019-02-15 8302 瀏覽
澳門嘅自助餐選擇很多,但我覺得十六浦酒店嘅海風餐廳性價比都真係數一數二。不但有生蠔龍蝦,仲有紅酒白酒任你飲任你揀。海鮮都有唔少款,生牛肉,粉面樣樣都有。坦白而言生蠔不過不失,唔夠creamy!龍蝦都唔夠新鮮,但呢個價錢來講都算係過得去,仲有青口,蝦🦐,都幾唔錯嘅。呢個位置對於好多人來講真係好重要,啤酒都唔係普普通通打邊爐嗰d,支支都係小樽裝嘅青島。又有白酒又有紅酒,配上生牛肉生蠔都幾好享受㗎。雖然大家都鍾意食海鮮多啲但係都唔可以忽略佢個沙律吧都有五六種生果同菜同埋好多嘅醬料俾大家配搭。你夠鍾意食素嘅人都應該幾滿足呢個新你咁鍾意食素嘅人都應該幾滿足呢個沙律bar!