2018-08-01 3901 瀏覽
暹邏象泰國菜 十六浦果頭個場都坐得好悶,佢哋有樂隊響度唱歌表演,感覺上有啲麒麟怪怪,如果諗住正整地傾吓計嘅話可能要留返下一場食甜品搵個比較適合嘅地方了今晚幫我地負責落單同埋上菜嘅嗰位女侍應好似係南亞嘅,但係啲廣東話好流利,非常有禮貌,特別要求都跟得好足通菜5抵食 78蚊得好少。。。味道好粉絲煲好食,調味剛剛好,不會太乾 ~ 質感如絲質般順滑 (係咪好似買洗頭水廣告?)由於我唔識豬肉,佢本身係肉垂豬肉,都順應客人嘅意思,免費改雞肉值得一讚!泰式燒牛肉(半生熟)超級有驚喜!雖然望落去成碟生勾勾 我明白食尚對於一眾食家來講好重要,但有時真係食物不可我明白賣相對於一眾食家來講好重要,但有時真係未落筷子之前有少少懷疑使唔使同侍應講一聲唔夠膽食,點知放一舊落口,超級正!咬一口Tender,低脂肪嘅牛肉,實在有令人將一切煩惱拋諸腦後嘅效果~~ 性價比極高,睇吓上面碟菜已經要$78 ,呢條牛肉只需要$98 🤤😍 份量感覺上應該都有八安士左右沙嗲串燒就無乜特別 味道唔錯,值得一讚嘅係成串牛都搵唔到脂肪,用瘦肉位置😋 最適合我呢啲又怕肥又要食嘅✌️🤤😂飲品方面我哋兩個都叫咗泰式奶茶,普通啦,叫咗小糖小冰之後
暹邏象泰國菜 十六浦果頭
通菜5抵食 78蚊得好少。。。味道好
粉絲煲好食,調味剛剛好,不會太乾 ~
質感如絲質般順滑 (係咪好似買洗頭水廣告?)
泰式燒牛肉(半生熟)超級有驚喜!
雖然望落去成碟生勾勾
我明白食尚對於一眾食家來講好重要,但有時真係食物不可我明白賣相對於一眾食家來講好重要,但有時真係[食物不可貌相]
最適合我呢啲又怕肥又要食嘅✌️🤤😂
飲品方面我哋兩個都叫咗泰式奶茶,普通啦,叫咗小糖小冰之後感覺甜度剛剛好
最後我哋食唔晒,要打包三串串燒同埋小小粉絲
兩位埋單4百有找 ~
2018-07-25