2019-10-05 195 瀏覽
放假真係想同班FD搵個休閒寧靜的地方HEA下,花路真係啱晒啦~老闆好似係好後生,咁就最知少男少女心,呢到裝修好靚,又花又畫又霓虹燈,空間感又強,重點係張凳都好舒服又有好多cushion可以挨住,坐2,3個鐘傾計就最啱!希伯里燒烤漢堡聽個名唔知係咩味,上網查係山核桃燒烤醬,但我淨係食到燒烤醬味⋯個包外面有d硬但面都好鬆軟,牛肉好香夠多肉汁,爆到成手都係晒~加埋甜甜地的洋蔥同蕃茄,整體感覺唔怕好漏。薯條就炸得過耐,有d硬而唔夠脆炸馬介休球個樣就幾靚啦,但食落油淋淋咁炸洋蔥圈同薯條嘅情況一樣,都係硬而不脆,漿一邊厚一邊薄,個洋蔥都係韌韌地藍莓茉莉花茶有4-5粒藍莓,同好多苿莉花,飲落酸酸甜甜,幾fresh芒果沙冰芒果味都幾濃,但個沙冰打得唔夠細滑,飲都好多幾大粒的冰整體黎講環境靚又舒服,但野食就不過不失啦,價錢都貴左d,但主打後生仔生意,想chill一下可以去試下的~

希伯里燒烤漢堡

炸馬介休球
個樣就幾靚啦,但食落油淋淋咁

炸洋蔥圈

藍莓茉莉花茶
有4-5粒藍莓,同好多苿莉花,飲落酸酸甜甜,幾fresh

芒果沙冰
芒果味都幾濃,但個沙冰打得唔夠細滑,飲都好多幾大粒的冰