2020-01-05 396 瀏覽
我之前有個朋友推介我食呢間 話呢一間幾好食 但係我之前有食過一次 唔知係我期望太大定係因為我哋太晏去 佢啲意粉比較一般 而且上檯既時候個意粉只可以話微暖 好似擺咗好耐咁🙊🙊我地比多一次機會佢 再嚟食 今次就真係有翻d水準啦😈·雙子墨魚汁意粉 $153呢個唔錯😋佢今次個意粉質感好好啊 係真係al dente 而且係索晒啲墨魚汁🦑個墨魚汁亦都唔會太稀 係幾濃既 唔錯唔錯 同埋佢個帶子煎得好好食 真係啖啖肉得黎又煎到好香 推介呢一個😎😎·酥炸雞髀菇配芝士醬 $68呢個又係幾好味 佢個雞髀菇炸得好好食 唔會太熱氣得黎好有咬口😋😋有個side track小故事 因為我依家唔食得牛啦 本身我地係睇中左一個意式番茄肉丸 咁我就問個Staff個肉丸有冇牛啦 佢就幫我問咗有牛 咁我就話我唔要個肉丸啦 我要呢個酥炸雞髀菇 點知佢應該係聽錯左 以為我想問乜嘢係雞髀菇?之後佢就答我 雞髀菇就係雞髀菇😂😂笑到我地呢·📍銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square14樓
雙子墨魚汁意粉 $153
炸雞髀菇配芝士醬 $68