2020-02-07 1283 瀏覽
正值武漢肺炎,但朋友生日近近地點都要食餐飯既~搵到呢間餐廳睇落座位空曠,又幾好feel,咁就上去啦~7點去到,成晚得我地一枱客,包場過生日真係豪🤦🏻‍♀️啲service好好,兩個staff都好詳細咁講解menu每道菜、每款酒既特色,其實我地唔熟酒,都只可以「哦哦哦~~」頭盤洋蔥湯(落幾滴whiskey)、麵包脆條、枸子茶(都有酒味)、仲有個一口小食飛魚子卡邦尼意粉,呢款卡邦尼比較乾身,唔係好creamy果種。但個飛魚子係即燒,食落好香脆口,正👍🏻😂😂甜品本來係兩客whiskey ice cream ,但生日關係upgrade左❤️ 個雪糕好好食,唔錯個dinner set 唔包cocktail ge。雖然我唔太鍾意飲whiskey,但一場黎到,覺得呢款幾吸印就叫左啦🥃 whiskey味好濃,但飲得出好純,有啲橙味~ 其實唔錯既,不過我試一次就夠啦,都唔平🙈雖然包場係正既,但希望下次黎疫情已經過去,會有多啲人氣熱鬧啲~