2019-08-02 1422 瀏覽
Weekend 既lunch ,香檳任飲,亦都可以加錢轉wine pairing ,環境一流,當日視野好清。食物方面,我地三個人,每人都叫唔同野 。麵包好食,有二款油可選。前菜推介牛油果龍蝦沙律,龍蝦整得好爽口,好彈牙,配埋個汁好醒胃,食得出好新鮮既龍蝦,青露筍湯好一般,不推介。麵食方面三個都好味,意大利麵配海蝦,隻蝦超級鮮甜,勁新鮮,意大利粉同意大利飯都比較正宗,略有少少硬。主菜推介和牛,人口即溶,醬汁又好match ,唔會蓋過和牛味 ,另外二款魚比較普通,煎得香口但有少少過熟。甜品絕對有驚喜,榛子蛋糕配開心果雪糕,蛋糕食得出有唔同果仁、蛋糕,mousse 既口感,賣相都係滿分,圍邊既朱古力亦唔會太甜,每樣配搭都勁之好 ,開心果雪糕一入口既香濃開心果味,好似一口食十幾粒開心果咁,香濃,幼滑♡香檳都唔錯,見你飲完都會斟。
食物方面,我地三個人,每人都叫唔同野 。
麵包好食,有二款油可選。
香檳都唔錯,見你飲完都會斟。

• 龍蝦牛油果
  • 榛子蛋糕,配開中果雪糕