2020-05-01 1806 瀏覽
近年受到奶綠男渲染下🤯都食多左唔同小店既窩夫 今次嚟Mamaday Tea Tea😛試吓唔叫主食 又發現原來佢既窩夫都幾好味😋仲正過饅魚飯 pizza個啲呢日天氣幾熱 一坐低即刻揀返杯凍飲同叫左個沙律🥗chill 下 我叫左杯洛神花柚子茶 奶綠男叫左杯焦糖脆脆咖啡沙冰 洛神花柚子茶 甜甜酸酸 飲落都幾消暑解渴 又幾開胃 岩曬食飽lunch但想搵位坐下舒服tea tea食得落既人飲😆👍🏻奶綠男叫左杯焦糖脆脆咖啡沙冰 咖啡幾香濃 沙冰幾綿密 上面既焦糖脆脆好香甜惹味 幾好飲得嚟又有啲甜食食下 唔錯🥰仲叫過 基本野:肉食者沙律 🥗 肉食係炸雞粒 配上好足料嘅沙律菜同黃桃 配搭幾清甜得嚟唔單調 沙律都幾惹味對於奶綠男杯焦糖脆脆咖啡沙冰印象幾好 所以叫左份焦糖脆脆窩夫 再戰多啲焦脆脆脆😛 焦糖脆脆窩夫🧇中間有球tiffany blue既雪糕 食落微鹹香 係海鹽味雪糕球 窩夫內軟外微脆但唔會太硬身 幾好喎😌 旁邊仲有一兜仔奶蓋 加落焦糖脆脆 超級正 甜甜鹹鹹好惹味 再加上雪白既糖粉同紫紅既乾花瓣 擺盆都幾靚 係份起味道外觀上都好有誠意既作品🥰💛份量都幾多下 有成4塊足一個大圓碟size既

旁邊仲有一兜仔奶蓋 加落焦糖脆脆 超級正 甜甜鹹鹹好惹味 再加上雪白既糖粉同紫紅既乾花瓣 擺盆都幾靚 係份起味道外觀上都好有誠意既作品🥰💛份量都幾多下 有成4塊足一個大圓碟size既窩夫 鐘意食窩夫既唔好錯過😌👍🏻
  • 焦糖脆脆窩夫