2019-09-08 5011 瀏覽
今日有朋友請食飯,食off menu隱藏菜單!好神秘咁唔知有咩食!不過有成日周圍食既佢帶我食野,我相信會係好野!一去到,原來佢book左間VIP包房,只要比一個budget,就可以由總廚設計一個menu!(好岩我呢啲成日有選擇困難症嘅人!)包左房,當然一班朋友玩就夠晒私隱啦!仲可以唔怕嘈到餐廳其他客人,大玩特玩!VIP房入面裝修好靚,好適合聚會!VIP大房有得打住邊爐唱K,音響同啲歌好過k房!真係好正!又食又唱K!野食方面:我地有兩個湯底,1. 菜單上沒有的真秘鍋雞煲翅湯底2. 都係菜單上沒有的真秘鍋佛跳牆湯底呢個湯底可以先飲靚湯後打邊爐,矝貴滋補!同埋真係好足料!刺身都有唔少㗎!1. 澳龍刺身其實呢次係我第一次係香港食龍蝦刺身,估唔到個肉質咁彈牙,同埋真係好新鮮!2. 象拔蚌刺身都係好新鮮,同好多!又有口感夠爽!3. 特大牡丹蝦刺身真係勁大隻又新鮮!正!其他:1. 冰鎮大連鮑整得夠「林」又夠爽!食完一隻再想食添呀!2. 阿拉斯加皇帝蟹(大家要留意,呢個要預訂㗎)佢可以保留到皇帝蟹本身嘅鮮味,清清地好正!同埋真係好大隻呀!到打邊爐啦:1. 超大蟶子皇聽個名就知道真係好大隻啦!佢除咗刺身
不過有成日周圍食既佢帶我食野,我相信會係好野!

(好岩我呢啲成日有選擇困難症嘅人!)

包左房,當然一班朋友玩就夠晒私隱啦!
仲可以唔怕嘈到餐廳其他客人,大玩特玩!
VIP房入面裝修好靚,好適合聚會!
VIP大房有得打住邊爐唱K,音響同啲歌好過k房!真係好正!
又食又唱K!

野食方面:
我地有兩個湯底,
1. 菜單上沒有的真秘鍋雞煲翅湯底

2. 都係菜單上沒有的真秘鍋佛跳牆湯底

呢個湯底可以先飲靚湯後打邊爐,矝貴滋補!同埋真係好足料!

刺身都有唔少㗎!
1. 澳龍刺身

2. 象拔蚌刺身
都係好新鮮,同好多!又有口感夠爽!

3. 特大牡丹蝦刺身
真係勁大隻又新鮮!正!

其他:
1. 冰鎮大連鮑
整得夠「林」又夠爽!食完一隻再想食添呀!

2. 阿拉斯加皇帝蟹(大家要留意,呢個要預訂㗎)

到打邊爐啦:
1. 超大蟶子皇
聽個名就知道真係好大隻啦!佢除咗刺身係新鮮佢嘅海鮮都好新鮮!

2. 極牛盛宴,頂級牛小排燈籠
佢嘅牛嘅脂肪同肉嘅比例好啱,啱啱好一半半,所以食落去嘅口感好好!唔會話好肥膩!
再加埋佢嘅湯底用嚟打邊爐,真係好配合!今日有朋友請食飯,食off menu隱藏菜單!好神秘咁唔知有咩食!
不過有成日周圍食既佢帶我食野,我相信會係好野!

(好岩我呢啲成日有選擇困難症嘅人!)

包左房,當然一班朋友玩就夠晒私隱啦!
仲可以唔怕嘈到餐廳其他客人,大玩特玩!
VIP房入面裝修好靚,好適合聚會!
VIP大房有得打住邊爐唱K,音響同啲歌好過k房!真係好正!
又食又唱K!

手工丸、餃拼盤都係招牌,另外仲有好多火鍋配料未能盡錄,成晚大滿足啊!
生日