2020-12-12 968 瀏覽
本身對LucAle都抱有期望,不過經過今次,應該以後都唔會再幫襯...very poor services...-前排去咗LucAle慶祝生日,一坐低想要杯水,點知佢話水喉水(過濾咗嘅)每位$28已經打咗個突。咁好啦我哋就決定要支裝水。之後想要紅酒recommendation,嗰位意大利男人(疑似老闆)超級唔 helpful同唔專業,全程黑面兼hea住咁所謂嘅介紹,又冇問我哋想食啲咩配啲咩會夾啲。結果我哋都係靠自己揀咗一支紅酒。-嘢食就不過不失,burrata cheese都幾好食,牛扒都ok嘅,不過pasta個味我個人就覺得麻麻地,唔知點解聯想到中式茶樓點心嘅味道,怪怪地。-到結尾餐廳10點要閂門,我哋蛋糕都未食完就不斷比餐廳嘅侍應趕我哋出去...其實呢段時間食過其他餐廳,都冇一間好似呢間嘅態度咁差,直頭由頭帶到落尾咁差。正所謂點解要貼錢買難受,真係唔會再幫襯 以下係食物相:
正所謂點解要貼錢買難受,真係唔會再幫襯

以下係食物相:
生日