2018-12-31 26 瀏覽
今天約了朋友去南豐紗廠行下,hea 遊……影下相。 原來香港在50年代時,紡織工業是非常繁榮,到現在紡織業已經北上那麼多年,對紡織業已經有些糢糊了。 新一代的年輕人,想了解歷史,可以去逛一逛《南紗》。在離開時有車去九龍灣,就決定去九龍灣商場行下,再去Mega Box食個慶生飯啦…入到去,見到好多Teddy Bear, 重重被包圍著入到去已經見到兩隻大bear bear啦,有bear bear 控的朋友一定要0黎跟bear bear影下相啦遊戲小天地 :小朋友玩的開心,大朋友又放心熊小館的位置是三面向的, 旁邊有個滑冰場, 一邊食一邊可以見到小朋友在學滑冰。 中朋友一起滑完可以約埋一起食個午餐或晚餐都好方便。被bear bear 包圍著,被愛包圍著一樣甘溫暖有隻白雪雪小熊仔等緊我們了, 仲有Welcome offers。 睇到MENU, 有早餐, 午餐及晚餐的, 都很大衆化及受歡迎。 現場見到的有, 一家大小的, 中朋友,大朋友都在用膳, 很和諧感。燒美國殼飼厚切小牛扒伴醋:我地理想70%熟,嫩滑多汁。 配上芥辣及醋汁食,提升牛肉的口感,好味道。黑松露忌廉汁煙三文魚天使麵酥炸魷魚圈配

入到去,見到好多Teddy Bear, 重重被包圍著

遊戲小天地 :小朋友玩的開心,大朋友又放心

被bear bear 包圍著,被愛包圍著一樣甘溫暖

黑松露忌廉汁煙三文魚天使麵
酥炸魷魚圈配檸檬沙律汁
熱情玫瑰花茶
心太軟 :朋友仔,生日快樂,店長有細心甘樣,俾左支火candle, 可以為你慶生!
Sharing

THANK YOU 店長的細心安排, 讓我可以為朋友慶生日.....
2018-12-30
  • 燒美國殼飼厚切小牛扒伴醋
  • 心太軟(HAPPY BIRTHDAY VERSION )