2018-05-08 4538 瀏覽
Cova嘅cake一直深受女士歡迎🤤我地4個女仔叫左個tea buffet $258包2杯野飲。基本上平時嘅所有cake款個道都有得揀😍而且仲有好幾款鹹嘅食物例如三文治、酥皮批、沙律、迷你漢堡包、pizza等佢個酥皮批最吸引,因為佢夠熱夠脆之餘啲餡仲唔會太過鹹👍🏻至於佢個漢堡包就冇乜特別入邊都係火腿同芝士。甜品方面我哋每一款都夾左幾件返嚟, tiramisu就唔使多講啦一向都好多人讚,cream cheese好溫和,而且咖啡味都好夠濃。仲有藍莓cheese cake、開心果Cake、泡芙等等。而最心得我歡喜嘅竟然係佢哋嘅原味士多啤梨海綿蛋糕🍰佢唔會太甜而且啲cream好滑又唔會太流!但最後我哋都食唔晒因為太濟啦!!所以我哋叫咗西柚汁消濟😪下次一定要留肚去食啦