2021-03-07 807 瀏覽
之前見到IG有人post Coffeelin嘅相影得幾靚, 於是今次就同埋中意飲咖啡嘅朋友仔一齊去打卡打卡📸, 咖啡店環境唔算大, 不過感覺幾文青幾舒服幾chill, 係可以hea成個下晝嘅地方😌!! E到除左咖啡☕, 仲有少量輕食🥪, 蛋糕🍰同雪糕🍦! 旁邊擺有一d關於咖啡嘅書📚同雜誌🗞️, 睇得👀又影得📸! 連出左名相機殺手嘅小妹都勉強影到一兩張可以po IG🤳🏻嘅相仔呢😝~🌟Misty Forest🌫🌳☕用左冷萃可可殼茶底配上espresso, 味道輕輕帶住可可嘅甘香, 兩者味道平衡!🌟Peru 75% Chocolate🇵🇪🍫由於小妹唔飲牛奶🍼, 所以轉左燕麥奶, 朱古力味道好香好濃郁唔太甜帶微甘! 🌟Salami & Porchetta Pesto Panini🥪麵包外層香脆, 口感煙韌, 入面有salami, Porchetta ham, mozzarella cheese同pesto, 整體味道正常, 不過不失!🌟Original Basque Burnt Cheesecake🧀🍰芝士蛋糕有原味同綠茶味🍵揀, 小妹就揀左原味, E個同平時食到嘅巴斯克芝士蛋糕有少少唔同, 質

🌟Misty Forest🌫🌳☕

🌟Peru 75% Chocolate🇵🇪🍫

芝士蛋糕有原味同綠茶味🍵揀, 小妹就揀左原味, E個同平時食到嘅巴斯克芝士蛋糕有少少唔同, 質感偏軟綿綿, 口感幼滑, 芝士味唔算好濃, 味道偏少少甜, 小妹覺得E個味道岩岩好, 無咩膩感, 推介!
2021-03-06