2021-02-01 4884 瀏覽
新一年話咁快又過咗一個月,今日黎個Sunday Brunch獎勵下自己呢個月辛勞嘅工作😎Sunday Brunch Menu (12pm開始,3pm交枱)食物All You Can Eat,雖然選擇唔多,其實每樣試吓已經好飽。加埋Champagne free flow好有放假感覺😄食物方面我哋試咗好多款,掛住食無影太多相,或者碟野食左一半先影😂味道整體ok,有幾樣我幾鍾意✅天府辣子雞 - 脆脆的,好香好惹味✅香麻牛𦟌 - 牛𦟌好軟配上微微麻辣超正✅紅油抄手 - 皮薄汁好味,雲吞細細粒連汁超入味✅北京烤鴨 - 已經幫你包好,啱曬懶人✅西湖牛肉羮 - 好飲夠味又唔會咸大部分食物每客細細碟等你試多啲唔同野,如果食量細嘅就唔好叫包同腸粉,portion唔夠細又容易飽😂以Michelin一星黎講,食物唔錯但未算驚豔,但配埋個環境感覺係好relaxing。服務亦都好,會不斷幫你refill champaign。整體experience係好嘅,下次再嚟request坐outdoor先~

味道整體ok,有幾樣我幾鍾意
✅天府辣子雞 - 脆脆的,好香好惹味
✅香麻牛𦟌 - 牛𦟌好軟配上微微麻辣超正
✅紅油抄手 - 皮薄汁好味,雲吞細細粒連汁超入味
✅北京烤鴨 - 已經幫你包好,啱曬懶人
✅西湖牛肉羮 - 好飲夠味又唔會咸

2021-01-31