2021-07-07 665 瀏覽
你Island Shangri-la staycation, 早餐可以選擇上嚟Restaurant Petrus食上面buffet早餐,或者落7樓Cafe食full buffet早餐,除咗我哋選擇左上嚟零零fine dining餐廳感受一下嗰份luxury。Main course其實都有七款選擇,總有一款啱你,早餐我都幾鍾意食飯,所以我自己就揀咗一食,另外一份就叫咗pancake。Semi-buffet嗰部份,就有ham,水果,同埋好多唔同嘅pastry。佢哋啲pastry非常吸引,尤其係個blueberry muffin,做得好好,又唔會好甜,好適合小朋友食。似一個日式 main course,三文魚有少少overcooked, 感覺唔係10分出色。但係個pancake就10分加分, pancake非常鬆軟,做得好好味,值得一讚。其實我哋之前一日嘅早餐落咗7樓食,選擇非常之多,亦都好味嘅,但係如果大家只係得壹日,我建議大家可以選擇上嚟呢度食,因為坐得好舒服,又安靜,個景觀亦都一流。
2021-07-01
早餐