2021-03-20 5803 瀏覽
入左迪士尼酒店staycation,活動多羅羅,雖然翠樂庭冇左buffet,但為左慳時間趕活動都選擇在此吃午餐!午餐選擇都多,有套餐有單點有兒童餐,我地一家四口點了兩個單點午餐、一個兒童餐!兒童餐都有3個選擇,有炒飯有意粉有沙津😚 寶貝女點了三文魚配炒飯、有水果、有芝士蛋糕,芝士蛋糕上還有米奇老鼠朱古力🐭,小朋友最喜歡❤️,三文魚味道有水準,炒飯有白汁粟米配搭都開胃,食完正餐還有芝士蛋糕做甜品,日式芝士蛋糕都夠濃厚芝士味,滿足!難得小朋友整個餐食哂!然後是大蝦帶子龍蝦汁意粉🍝,好大隻大蝦,啖啖肉好正,略嫌龍蝦汁太濃,意粉沾滿龍蝦汁是惹味的。最後是驚喜之作,印度香辣牛油雞配印度香飯,微辣的咖哩汁帶點點甜,配合個印度煎餅沾來食好好味,個人麻麻地印度香飯,飯粒略硬,不然賣相加味道絕對可給個讚!午餐價錢略貴,但迪士尼酒店都預左,久不久來玩下食埋翠樂庭都算盡慶,推介一下!

2021-03-20