2021-03-14 1158 瀏覽
依家大家都要注重健康!一日兩餐如果安排就會一餐豐富啲一餐清淡啲🙆‍♀️最好就係晏晝豐富啲夜晚清淡啲😊今日安排晏晝食西餐🍔🥩晚上就食壽司🍣⋯⋯咁樣就Perfect啦⋯⋯🎈🎈La Moo Moo’s Steak and Fries🎈🎈餐廳氣氛😍服務一流⋯⋯播住輕鬆嘅音樂好cill🙆‍♀️⋯⋯不自覺咁就叫咗杯cocktail🍹輕鬆吓!Paloma🍹🍹又有柚子汁又有青檸汁加埋Tequila⋯⋯超清新🥰有餐湯和沙律🥗沙律仲係有兩款任揀😊我最鍾意食凱撒沙律🥗沙律菜好爽脆⋯⋯La Moo Moo’s Burger🍔個包好鬆軟而且覺得好鬆脆!加埋美味嘅100%草飼嘅牛肉!真係好juicy😋煎得有點脆脆🙆‍♀️非常有好口感⋯⋯加上cheddar cheese🧀、紅洋蔥🧅仲有佢嘅BBQ醬汁甜甜地好好味😋最重要佢嘅薯條係任添⋯⋯🤩整體呢個價錢真係超值!而且環境真係好適合吹水傾偈⋯⋯🥰🥰

Paloma🍹🍹

又有柚子汁又有青檸汁加埋Tequila⋯⋯超清新🥰

有餐湯和沙律🥗

沙律仲係有兩款任揀😊
我最鍾意食凱撒沙律🥗沙律菜好爽脆⋯⋯

La Moo Moo’s Burger🍔

個包好鬆軟而且覺得好鬆脆!
最重要佢嘅薯條係任添⋯⋯🤩

整體呢個價錢真係超值!而且環境真係好適合吹水傾偈⋯⋯🥰🥰