2019-08-30 114 瀏覽
之前幫櫬過一次下午茶覺得環境舒服食物質素又好, 是晚決定同朋友試下晚餐水準如何 😛同朋友揀了二人餐 $388 價錢已經包括餐湯飲品~ 端上湯前同時有烘過的多士餐包咁大個女第一次飲蠔湯, 非常creamy濃郁上面仲有隻炸蠔添 再來白酒忌廉煮青口配辦肉腸蒜蓉牛油多士, 賣相如其名一樣豐富, 2個人分享剛好, 青口鮮甜🥢忌廉汁意大利飯炸金針菇, 同朋友本來無仔細留意餐牌所以估左好耐到底係咩黎呢 , 炸到一條條口感煙韌原來是炸金針菇, 真係非常有創意! 意大利飯配左牛肝菌忌廉汁將成個飯口感提升左食到依度已經飽七成, 最後還有黑椒燒春雞 🍗雞肉嫩滑配上咖哩汁 (另上), 咖哩係印度咖哩不是甜的日本咖哩故配春雞非常惹味.. 黑松露薯條滿足口癮 🤤 伴碟有少少沙律菜中和整餐飯的飽肚感 今次晚餐朋友都覺得值得一試, 下次如果附近想食西餐一定會再來