2019-07-15 155 瀏覽
入到黎比人好放鬆既感覺,裝潢好靚,所有cushion及碟用植物做主題,窗邊有燈泡裝飾,如果唔係人太多有點嘈吵,都幾浪漫架💕晚市有套餐選擇,比單叫抵食,包餐湯,蒜蓉包,沙律,餐飲,仲可以半價嗌甜品。餐湯係南瓜湯,好creamy好滑好香。呢個餐包都睇得出係用心整,上枱時仲係熱既,好香蒜蓉味,好脆。估唔到前菜個沙律係咁大碟,早知佢咁大碟,主菜就唔會叫沙律A餐牛油果雞胸香橙有機紅藜麥沙律。材料既味道好夾,有咸味既雞胸,酸味既香橙,再加埋啲菜同牛油果,好豐富。嗌左杯zen,好杰身,淡淡地,幾好飲,不過佢係牛油果黎,所以好飽肚!作為薯條愛好者,小食當然要食薯條,呢份薯條感覺係岩岩炸好,好熱,要攤凍啲要入到口,另外個黑松露醬非常夾薯條,比茄汁好食!

餐湯係南瓜湯,好creamy好滑好香。

估唔到前菜個沙律係咁大碟,早知佢咁大碟,主菜就唔會叫沙律