6天前 2 瀏覽
位於尖沙咀厚福街Med Chef 開咗間好特別嘅主題餐廳, 佢哋大部份嘅菜式都加左CBD 大麻二酚, 大麻二酚只係大麻裏邊其中一種成份, 可以舒緩壓力舒緩痛症同埋改善睡眠質素, 當然份量得到認可啦🤗 , 食用絕對冇問題😎, 菜式方便餐牌見到嘅都係啲新派fusion菜, 地方坐得闊落舒服, 環境夠晒Chill,啱晒我哋呢啲後生仔女😂.頭盤沙律菜, 沙律醋嘅比例啱啱好, 加上佢哋嘅熱帶雨林特飲, 非常之開胃.小食叫咗炸蝦餅+水牛城雞翼, 雖然好熱氣但係炸得啱啱好, 雞翼又大隻又Juice. 佢哋嘅辣汁另外上啱晒啲怕辣嘅朋友仔🔥主菜北海道帶子雜錦海鮮鐵板炒長米飯, 帶子好新鮮, 炒飯鐵板上好特別☺️, 一句講晒好好味🥰.阿根廷穀飼平鐵牛扒配柚子燒汁, 阿根廷牛扒你食過未? 配上小椰菜花超香😋, 夠晒特別.