2020-08-06 1122 瀏覽
晚晚沒堂食, 只限外賣, 生活都變得很乏味, 要食返D開心嘅食物令自己開心薯條漢堡包是其中一樣會令自己開心的食物男友接放工後來到灣仔Burger Joys回家吃六時後所有餐廳, 就連街道都覺得有點冷清,住起香港咁多年, 都從未遇過落完order就在門外等了大約十分鐘便可取餐了~點了 Cheese burger w ComboChicken Caesar SaladCajun Wings 6pcs外藉職員將佢地包裝得妥當, 然後放入外賣紙袋回到家食物都還可以靚靚仔仔~Burger好厚好大個, 料又十足, 用上真牛肉打碎而成的漢堡, 食落有肉的層次, 而且也有鮮肉的味道紫洋蔥和蕃茄片都是厚切的burger的包皮回到家還是軟軟的辣味雞翼都好好味, 比buffalo乾身, 也不夠buffalo辣, 也是辣得來很惹味的Combo加的扭扭薯條份量也很多, 食完很滿足又開心!加了$20雞扒的Chicken Caesar Salad茶上面加了很多芝士碎, 超正調得到味又唔使話齋食生菜咁寡
薯條漢堡包是其中一樣會令自己開心的食物
男友接放工後來到灣仔Burger Joys回家吃

六時後所有餐廳, 就連街道都覺得有點冷清,
住起香港咁多年, 都從未遇過
落完order就在門外等了大約十分鐘便可取餐了~

點了
Cheese burger w Combo
Chicken Caesar Salad
Cajun Wings 6pcs

外藉職員將佢地包裝得妥當, 然後放入外賣紙袋
回到家食物都還可以靚靚仔仔~

Cheese  burger

紫洋蔥和蕃茄片都是厚切的
burger的包皮回到家還是軟軟的
Combo加的扭扭薯條份量也很多, 食完很滿足又開心!

加了$20雞扒的Chicken Caesar Salad
茶上面加了很多芝士碎, 超正
調得到味又唔使話齋食生菜咁寡
Chicken  Caesar salad
2020-08-03
10 分鐘 (外賣自取)
Cheese  burger
Chicken  Caesar salad