招聘中
$16,000-$20,000
月薪 (面議)
2019-08-14 83 瀏覽
之前lunch time經過見到新開張好多人排隊,見過咗一排熱潮散去可以一試!🤔結論係:😅明白點解宜家條龍短咗!·特級白湯 (小) Ramen Cubism - White Broth (Small) $88雖然佢寫小,但份量對於一個女仔嚟講可以話係完全足夠!👌🏻湯底嚐過其他更好食嘅,呢個不太濃不太鮮,只可以講正常!😕但呢個價錢,我expect好食d或至少有隻溫泉蛋🥚。·禁果之鹽 熱湯 The Eden Land - Seafood Broth (Hot) $98同事食嘅,但feedback係似🐟鹹魚味怪味湯底。🤭·自家製隆臣餃子 Handmade Takao Dumpling $48 🥟餃子反而算係比較中上嘅。因為一咬仍有肉汁流出。還可以啦!👌🏻·✍🏻Overall Comments: Just a vey normal bowl of ramen which didn’t surprise me at all. 🤦🏻‍♀️·#HungryMeizi #餓妹子
結論係:😅明白點解宜家條龍短咗!

特級白湯 (小)

禁果之鹽

同事食嘅,但feedback係似🐟鹹魚味怪味湯底。🤭
自家製隆臣餃子

#HungryMeizi #餓妹子
特級白湯 (小)
自家製隆臣餃子