2022-10-22 311 瀏覽
餐廳有室外及放置高枱,氣氛唔錯,始終位於諾士佛臺,飲野都仲可以,用餐就免了,人來人往,好污穢,枱又唔乾淨,個經理又黑口黑面,目無表情,企位門口真係趕客咁樣。食物方面,唔差喎,叫左個Australian Ribeye Steak (14oz),炭燒半生熟,牛肉味濃,肉質好冧又無根,以180蚊黎講,真係好抵,性價比高。再叫左個牛肉鵝肝小漢堡(2pcs),小小的漢堡出奇好味,鵝肝入口即融,有驚喜,但118蚊好似貴左啲,不過都值得一試。食完野,諗住坐底飲下野,每人叫左一杯啤酒,不過唔知係咪覺得我地坐太耐,佢地想要番枱,所有成日行黎執野,又不停問加唔加食物同飲品,15至20分鐘行埋黎一次,好鬼煩擾,啲伙記同個經理一樣,口黑面黑,好似欠左佢地咁,不過我地都唔理,照坐照吹水。如果有時限,應該入坐前要講清楚,唔好做埋哂啲小動作,好樣衰囉~