2020-01-05 339 瀏覽
我想食 pizza, 又想go green, green common 岩晒。 我未試過green common 的 pizza的,我見到menu d 相都好靚,令人垂涎。我點左個無花果 beyond 未來熱狗腸 pizza, 加18hkd 配salad。salad 差不多是即上的,幾好,都好大碗,夠新鮮,個意大利醋汁又幾好味。而pizza 就大概等了10分鐘,一上台,我在心裡嘩了一聲,要數跟menu 相差最遠的都莫過於pizza, 說好的紅菜頭蛋黃醬呢,真係少得看不見! pizza 面上就只看到素芝士,吃起來也果然只有素芝士的味道 🤦🏻‍♀️。Sausage 還好,我有吃過,無花果即焗得太久了,都軟得差不多消失,餅底是 green common 的一貫不出色。 總的來說這pizza 好有改善空間。
2020-01-05
用餐優惠