2019-09-24 63 瀏覽
依日去咗荔枝角D2 place行街,不過商場入面就無乜好食,又聽人講工廠區多好野食,於是就去咗依間Pizza Piazza食晚飯lu!依個係佢嘅門口入面裝修都好靚,好有美國coffee shop風,而且有幾盞小燈泡💡依個係佢嘅menu野飲方面我叫咗荔枝青檸梳打,好清新又唔會太甜我叫咗個終極burger,包曬4款醬,burger同薯條都任你點唔嬲!Burger好值得食,包皮煎得好燶脆,唔會又濕又扁。入面仲有生菜,洋蔥,芝士,肉。肉方面店員推薦咗7成熟,果然係無介紹錯!肉質嫩滑之餘,食落每一啖都會爆汁好juicy,絕對高質素過其他出面百幾蚊一個嘅burger!!加上個包好足料,配埋個即炸連皮薯條真係好滿足!Pizza我就揀咗雙拼,夏威夷風情拼芝士4重奏。pizza係薄批,自己猜出嚟嘅pizza底果然係煙韌啲!芝士入面黑黑地色嘅臭芝士,食落似黑松露味。12吋咁大個,好彩2個人食得曬姐!最後埋單連加一$275,都好抵食呀!下次一個人都一定會過嚟食佢嗰burger㗎😭真係好出色!
依個係佢嘅門口

依個係佢嘅menu

野飲方面我叫咗荔枝青檸梳打,好清新又唔會太甜