2023-09-11 35 瀏覽
打完風的週末無淡好食,睇朋友ig又飛呢到飛果到,我都上網搵到呢間東京No.1 沾麵,仲要係尖沙咀站附近,一於去食下!神山叉燒麵招牌真係招牌,麵底清爽,可以按喜好沾上醬汁進食,叉燒香口,火喉十足!香港比較少沾麵食,終於可以滿足到呢個願望😆蕃茄豚肉拉麵蕃茄湯底好濃郁,有蕃茄肉,薯仔等配料,食得健康就係咁easy✅️鐵板燒雖然下單前侍應特別提醒需時較久,但是事實上都係10分鐘左右的事,即叫即整更新鮮熱辣辣啦😍 睇相都見到佢煎得幾靚仔,用料唔馬虎,有野菜及不同種類海鮮,配上惹味燒烤醬沙律汁梅酒梳打有梳打水調和,梅酒味相應減少,更容易入口,岩d想飲酒但又怕苦的人,下次試下佢個梅酒😝星期二晚上去食,都keep住有人幫襯,環境坐得舒服(卡位有3張),relax🥸

神山叉燒麵

蕃茄豚肉拉麵