餐廳: 多賀野 (K11 Musea)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-12-24 224 瀏覽
一訓醒就出尖沙咀去到已經3點3🤣 人地下午茶我地食lunch~ 係早餐、午餐🧏🏻‍♀️我當埋晚餐架啦☺️ 麪條好好咬由於醬汁唔係痴身係湯水都沾唔到😂~不過湯汁算濃香☺️個人幾鐘意叉燒肥瘦度剛好,可以再嫩口啲而且因為唔係熱湯,分開上比較凍都有啲影響,但會再去🥰🥰蟹肉薯餅好足料,唔會剩係得薯仔泥內面仲有啲洋蔥咁更加香~個醬汁偏酸好開胃感覺似自製既醬汁🙌🏻 兩個人兩個餐我叫左係豚鴨沾麵,👦🏽叫左辛辣~我都試左少少辛辣既比較麻個人覺得香度唔夠第一啖食完全有種酸辣薯粉個種味😂😂😂之後就剩係麻🧏🏻‍♀️ 咁就食左接近$500我諗節日都可以既我呢啲窮L成日食既真係食唔起~14-18年東京米米人推介仲有大獎見人見智啦就🙌🏻😂😂話特別好食又未到但唔錯既🤧都可以試下咁
一訓醒就出尖沙咀去到已經3點3🤣
人地下午茶我地食lunch~ 係早餐、午餐🧏🏻‍♀️
我當埋晚餐架啦☺️ 麪條好好咬
由於醬汁唔係痴身係湯水都沾唔到😂~
不過湯汁算濃香☺️個人幾鐘意

蟹肉薯餅好足料,唔會剩係得薯仔泥
內面仲有啲洋蔥咁更加香~個醬汁偏酸好開胃
感覺似自製既醬汁🙌🏻 兩個人兩個餐
我叫左係豚鴨沾麵,👦🏽叫左辛辣~我都試左少少
辛辣既比較麻個人覺得香度唔夠
第一啖食完全有種酸辣薯粉個種味😂😂😂