2015-10-22 722 瀏覽
終於捨得去潮聖,去到嘅時候舖頭未ready好,店員就叫我坐下等,一心潮聖嘅我當然無問題喇!但問題嚟喇!!!先唔好講食物,講服務!有個女店員返工黑黑面。。。對住男店員同另一名女店話話話(鬧鬧鬧,明顯發脾四中)一句,叫你幾點開舖㗎?。。。唔好俾客入嚟喇!當時舖裡面有三個客人。另一樣野係當時係中午十二點度,我係睇完openrice做咗功課知佢開11點,所以先行入去。未開舖唔召呼客人就掛牌嘛!當住客人面話唔好俾客入嚟(當時我坐咗係入應該有5分鐘㗎喇)係想d客即刻走定想唔做生意呢?野食幾好食咁嘅服務都留唔住客人喇!好講完服務,講翻d主角"鮮果雪條",我自問係偏食怪有d生果我係有偏見的!所以保守起見我要咗伯爵茶開心果味。當然茶味雪糕係無得輸的,茶味濃亦有茶香唔太甜幾好味。不過,開心果只係得個底同杯中有少少,略嫌不足,亦同我想像中有所岀入。正體已然仍是正面嘅!舖頭裝修以白色為主,配襯木製長枱高凳,感覺悠閒之餘有帶有時尚感。
但問題嚟喇!!!先唔好講食物,講服務!
正體已然仍是正面嘅!
2015-07-15