2011-05-17 12 瀏覽
星期日同朋友食午餐, 一共十人, 全部都係點set, 食物新鮮度都ok, 不太油利, 份量也可以, 但男仔就可能要加多DD (for lunch), 我朋友點了魚生壽司, 當然不像什麼長壽司, 條魚生八寸果d, 只是正常size, 沒有什麼特別美味, 可能只是要set la?? 但待應態度差到..., 前菜出7碟又吾出六碟, 送到你頭頂又吾放係你台面, 要你自己取主菜送到上來又吾話是什麼餐, 送來送去都未齊,叫侍應跟跟, 佢地:「哦,我跟跟!」之後又做其他野, 人就走來走去, 但就永無齊野, 成餐飯食完要粒幾鐘, 吾係因為太enjoy, 而係等齊食物要成個鍾, 結論:有錢有要求, 不要進去,無錢有要求, 亦不要進去,有錢無要求, 都可以進去 (因為你為人高尚, 有效都無要求),無錢無要求, 千其不要進去 (你什麼都無, 食什麼都可以, 食m記好過)!
星期日同朋友食午餐, 一共十人, 全部都係點set,
(for lunch),
沒有什麼特別美味, 可能只是要set la??
但待應態度差到...

主菜送到上來又吾話是什麼餐, 送來送去都未齊,
侍應跟跟, 佢地:「哦,我跟跟!」
之後又做其他野, 人就走來走去, 但就永無齊野,

結論:
有錢有要求, 不要進去,
無錢有要求, 亦不要進去,

2011-05-07
5 分鐘 (堂食)